Sizi Arayalım
Müşteri Temsilcilerimiz Sizi Arasın
  • İsim & Soyisim*
    0
  • Telefon*
    1
  • Kısa Açıklama*
    2
  • 3
0 (322) 911 0 374

Yeni nesil teknolojiler ortaya çıktı ve 2015 yılında web tasarım trendleri ile alakalı olarak çok ciddi değişiklikler meydana geliyor diyebilmekteyiz. Web tasarım sektörü her geçen gün o kadar farklı gelişim süreçleri yaşıyor ki bu anlamda elimize geçecek olan imkanları en iyi şekilde değerlendirmek ve zaman içerisinde ortaya çıkacak olan yeni nesil teknikleri benimsemek bir o kadar da önemli. Artık devir mobil uyumlu web sitesi devri ve günümüz sitelerinin hemen hemen tamamının  mobil uyumlu olması mükemmel sonuçlar ortaya çıkarır.

2015 yılında ise web tasarım trendleri içerisinde belirgin şekilde ön plana çıkacak olan farklı bir tasarım tekniği olacak. Bu tasarım tekniğinin adı Flat tasarım. Kısa bir zaman dilimi içerisinde günümüz web sitelerinin tamamının benimsemiş olduğu bu son derece renkli ve bir o kadar da işlevsel yapı, daha 2015 yılı gelmeden popülerliğini ilan etti ancak ilerleyen süreçte çok daha gelişmiş bir hale gelerek insanların beğenisini kazanacak gibi görünüyor. Doğrudan renksel web sitelerinden bahsediyoruz.

2015 Web Tasarım Trendleri
2015 Web Tasarım Trendleri

Flat teknolojisinde önemli olan en önemli unsur renklerin farklı ancak birbirlerini tamamlayan renkler olmasıdır. FLAT UI adı altında yeni hazırlanan bir web sitesi içerisinde en ideal renk türevlerini alabiliyor ve renk kodu olarak kullanabiliyoruz. Ancak genel hatları ile birbirine en çok uyan renkleri anlamak, yorumlamak ve flat tasarım içerisinde kullanmak istiyorsanız COLOR LOVERS sistemini kullanarak tüm ideal renklerini birbiri içerisinde rahatlıkla görebilme şansına sahip olmaktayız.

2015 yılında aynı zamanda CUFON kullanılmış siteler de son derece revaşta olacak gibi görünüyor. Yeni nesil tasarımlardan ziyade WordPress sisteminin kullanımı da çok daha ciddi bir şekilde yaygınlaşacak. Her ne olursa olsun Responsive Tasarım kavramından da vazgeçilmeyecek.

Bir önceki yazımız olan Bedava Web Sitesi Kampanyası başlıklı makalemizde bedava web sitesi kampanyası ve türk ticaret kanunu hakkında bilgiler verilmektedir.

Content Protection by DMCA.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Robot olmadığınızı doğrulayın * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.