Sizi Arayalım
Müşteri Temsilcilerimiz Sizi Arasın
  • İsim & Soyisim*
    0
  • Telefon*
    1
  • Kısa Açıklama*
    2
  • 3
0 (322) 911 0 374

E-ticaret sektöründe duyulabilmek için en önemli konulardan birisi kuşkusuz ki reklamdır. Kısa bir zaman dilimi içerisinde aktif olarak var olmak ve marka değerini geniş kitlelere ulaştırmak için mutlaka reklamlar kullanılmalıdır. Neden? İnsanlar artık internet kullanımına fazlası ile önem veriyorlar ve her evde hemen hemen bir bilgisayar ile internet yer alıyor. Ülkemizde internetten alışveriş yüzleri de her geçen gün ciddi bir şekilde artış gösteriyor. Markayı insanların görebilecekleri şekilde gün yüzüne çıkarmak ve bu konu ile alakalı olarak atılım yapmak çok ama çok önemlidir.

E-ticaret sektöründe reklamın büyük önemi olduğunu büyük örnekler ile açıklayabiliriz. Günümüz sektörünün en önde gelen firmalarının geniş kitlelerce tercih edilmesindeki en önemli etkenlerden birisi de kuşkusuz ki televizyon reklamlarıdır. Adını duymadığımız markaların önemli bir çoğunluğu televizyon reklamları eşliğinde ön plana çıktılar ve aslında bu anlamda çok daha farklı seçenekler sunuldu diyebilirim. Örnekler, girişim için çok önemlidir ve şimdi detayları anlatacağız.

E-Ticaret Reklam
E-Ticaret Reklam

N11 platformu, bildiğimiz gibi kısa bir zaman dilimi içerisinde tavan yapan platformlardan birisidir. Adını dahi bilmediğimiz bir firmaydı ve genellikle GittiGidiyor sitesi tercih ediliyordu. Son dönemlerin sevilen oyuncularından birisi olan Yasemin Allen ile çevirdikleri reklamlar sonrasında insanların beğenisini kazandılar ve kısa süre içerisinde başarılı bir noktaya ulaştılar, E-ticaret sektörünün sembol markalarından birisi olarak dikkat çektiler.

HepsiBurada.com, GittiGidiyor kadar fazla tercih edilen bir firma değildi. Ancak zaman içerisinde Doğan yayın holding yatırımı olarak dikkat çeken bu mükemmel sistemin geniş kitlelerce bilinmesi amacı ile Fatih Terim, Gülben Ergen gibi isimleri görsel reklamlarda oynatarak çok ciddi bir kesime ulaştılar. Bu da aslında reklamların başarısı açısından gösterilebilecek önemli kanıtlar arasında yer alıyor.

Bir önceki yazımız olan Türkçe OpenCart başlıklı makalemizde türkçe opencart hakkında bilgiler verilmektedir.

Content Protection by DMCA.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Robot olmadığınızı doğrulayın * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.